Butiken

Vi har det mesta för en aktiv semester

Med rätt utrustning blir semestern ett stort nöje

Föregående bild
Nästa bild

Sommarbutiken för den aktiva

Rätt kläder, bra skor, thermos, flugfiskespöt med mera. Vi har ett stort sortiment för den fiskeintresserade då Idre är ett berömt fiskeområde. Här finns också mängder av vandringsleder och i Sveriges sydligaste fjällvärld kan du uppleva storslagna vyer.

Vandring & Uteliv

Idreområdet, en riktig oas när det kommer till vandring och uteliv! Här finner ni några riktiga höjdare för alla sorters naturälskare och vandrare. Vad sägs om Dalarnas högsta fjälltopp Städjan med sina 1131 m ö h, Sveriges högsta vattenfal Njupeskär och världens äldsta träd på Fulufjället eller Grövelsjöns otaliga vandringsleder.

Vi rekommenderar ett besök på www.gardsio-idre.se för tips på aktiviteter i Idreområdet.

Besök även: www.visitidre.se

Vi har allt för vandringen i butiken!

Oavsett om ni vill vandra kortare 2 timmars turer eller flera dagar i orörd natur har vi utrustningen för er.Här hittar ni vandringsutrustning som kängor, kläder, bärsystem, övernattnings- matlagning- och säkerhetsutrustning och mer därtill. Vi saluför bland annat produkter från Pinewood, Swedteam, Fjällräven, Tretorn, Trangia med flera.

Föregående bild
Nästa bild

Utrustning för ett lyckat jaktäventyr!

I butiken har vi ett urval av jaktkläder, hundartiklar, huvudbonader och utrustning för ett lyckat jaktäventyr. Vi har märken som  SwedteamPinewood med flera.

Galleri från vår butik

Hund

Välkommen in i butiken där vi hjälper er att hitta lämpliga koppel, selar och andra hundartiklar som berikar er gemensamma fritid.

Butiken

Vi har det mesta för en aktiv semester

Med rätt utrustning blir semestern ett stort nöje

Föregående bild
Nästa bild

I vår shop finner Du det mesta för en lyckad vinterupplevelse!

Hos oss hittar Du skidutrustning för både alpin-, längd och turåkning.

Vi har också ett stort sortiment av tillbehör som Du kan behöva. Fråga gärna våra duktiga säljare, de hjälper Dig att finna det som är rätt för just dig.

Längddressar, mössor, handskar, underställ, värmesulor och västar med laddningsbara batterier, strumpor, termosar och hundartiklar m.m. Ett stort urval av vallor som snabbvallor, burkvallor, klister och griptejp. Behöver du hjälp med preparering eller vallatips frågar du vår kunniga personal.

Vi har också ett stort urval av längdpjäxor för klassiskt och skate. Turpjäxor som är lite kraftigare för fjällturen. På den alpina sidan har vi skor från Head, Alpina, Technica och Roxa.

Välkommen in!

Isfiske

Oavsett om ni behöver isborr, spön, blinkpirkar, beten eller säkerhetsutrustning har vi det senaste på marknaden i butiken

Alpina skidor

I vår skiduthyrning finns skidor av blandade fabrikat som Head, Dynastar och Elan.

Våra skidor finns i tre nivåer: Bas/medel, Avancerad och Expert. Rådgör med personalen så får du en skida som passar just dig.

Bas/medel

Den här nivån passar nybörjaren men nästan alla skidor ger en bra upplevelse upp till en medelgod åkare som åker flera veckor på en vinter och i alla backar utom kanske de svartaste.

Avancerade

Avancerade skidor är lite vridstyvare och passar för en åkare som åker med bra fart och även i de svartaste nedfarterna. När man åker på den här skidan besitter man styrka att jobba på svängen hela tiden.

Expert

Expertskidor är för åkare på tävlingsnivå. Den här skidan kräver fart, styrka och ordentliga skär. Kul att prova, men kräver att man är duktig och vältränad för att man ska orka med den i längden.

Hyr och ”provåk”

Hyr ni skidan som passar er perfekt – fråga då personalen vad den kostar att köpa
och den kan bli din.

Föregående bild
Nästa bild

Längd- och turskidor

Vi har Idres mest välsorterade skidbutik för längd- och turåkning

Längd- och skateskidor: Madshus

Vi har skidorna till den vanliga motionären, men även tävlingsskidor för elitåkare. Klassiskt och skate. Populärast är den vallningsfria skin-tec skidan med den nya move-bindningen som är lätt att justera.

Turskidor: Madshus och Åsnes

För dig som vill åka på fjället eller kanske ospårat har vi bra fjällskidor. Med eller utan stålkant men också vallningsfritt alternativt vallningsbart.

Vår kunniga personal hjälper er  att hitta skidorna som passar bäst!

Det är av stor vikt att spannet är väl utprövat om skidan ska fungera optimalt.

Föregående bild
Nästa bild

Galleri från vår butik

Hund

Välkommen in i butiken där vi hjälper er att hitta lämpliga koppel, selar och andra hundartiklar som berikar er gemensamma fritid.